POWER-trainingen – Fully charged in één dag

Eén dag, één onderwerp, met POWER door meerdere trainers vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Vier redenen om aan je POWER te werken met CM Web:

  1. Verschillende invalshoeken voor één onderwerp, je krijgt gelijk een totaalbeeld.
  2. Je maakt een vliegende start. Op kantoor kun je direct aan de slag om jouw taken leuker, efficiënter en beter uit te voeren.
  3. Training van ons POWER-team, ervaren trainers die expert zijn op het onderwerp en jarenlange ervaring hebben met het trainen van ondersteuners.
  4. Je ontwikkelt jezelf voor een scherpe prijs, slechts € 395. Neem je je collega's mee? Dan krijg je korting en betaal je € 375.

Wil jij ook vol energie en met een karrenvracht aan tips en tricks aan de slag? Schrijf je snel in voor één van onze POWER-trainingen


In de afgelopen vijf jaar hebben ruim 4.500 secretaresses en assistenten bij CM Web aan hun POWER gewerkt. Nu is het jouw beurt!


POWER Sparringpartner 

Jouw spong naar volwaardig sparringpartner begint hier

Heb jij een proactieve en kritische houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden en denk jij graag mee op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied? Dan is de POWER Sparringpartner iets voor jou. Maak de sprong naar volwaardig klankbord en til jezelf en je manager naar een hoger niveau.

Als managementondersteuner weet je als geen ander wat er speelt bij het management. Je bent op de hoogte van de lopende zaken en weet op het juiste moment zelfstandig acties op te zetten, te monitoren en te structureren. Tijdens drie energieke workshops leer je hoe je deze kennis en eigenschappen kunt inzetten om sparringpartner te worden van je collega’s en managers. Je ontdekt hoe je door middel van communicatietechnieken en taal jouw mening en ideeën kunt laten horen. En hoe je met de juiste houding de volgende stap kan zetten in je carrière en rol als ondersteuner.

Meer weten over POWER Sparringpartner? Download de brochure of schrijf je direct in via cmweb.nl/powersparringpartner.


POWER Agile werken

Ervaar de energie van wendbare ondersteuning

Ben jij klaar voor agile werken? Wil je meer weten over de mindset die nodig is om als ondersteuner wendbaar en succesvol te zijn? De bijbehorende methodes, zoals scrum en kanban, kunnen juist ook op het secretariaat veel bijdragen. In de POWER Agile werken hoor je er alles over.

Op deze dag leer je van drie energieke experts in verschillende interactieve workshops waarom organisaties wendbaar willen zijn en wat dat betekent voor jou als ondersteuner. Je gaat aan de slag met praktisch toepasbare oefeningen. Van scrumpoker tot het maken van een kanbanbord voor op het secretariaat. Want agile denken en werken sluit heel goed aan bij managementondersteuning.

Meer weten over POWER Agile werken of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via cmweb.nl/poweragile.


De vijf zekerheden van CM Web


POWER Brein

Maak slim gebruik van de ongekende mogelijkheden van je brein

Jij bent als assistant altijd voor iedereen bereikbaar: iedereen kan een beroep op je doen. Je bent daarmee niet alleen je eigen brein, maar vaak ook het brein van je omgeving. Belangrijk dus om te weten hoe je brein werkt.

Tijdens de POWER Brein krijg je van vier inspirerende en hoog beoordeelde trainers vele breintips en -tricks. Je komt te weten hoe je brein werkt en hoe je het optimaal kunt gebruiken. En net zo belangrijk: hoe je dat hardwerkende brein af te toe ook kunt ontzien, tot rust kunt brengen en in goed conditie houdt.

Meer weten over POWER brein of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via cmweb.nl/powerbrein-assistant.


POWER Maximaal digitaal

Laat techniek jou ondersteunen!

Technologie krijgt steeds meer invloed op ondersteunende werkzaamheden. Traditionele taken zijn geautomatiseerd en samenwerking door nieuwe platforms is veel efficiënter geworden. Tegelijkertijd komen er nieuwe tools en technieken die juist weer aandacht vragen van de ondersteuner. Laat je deze dag bijpraten over de laatste digitale ontwikkelingen en zorg ervoor dat jij technologie voor jou laat werken!

Tijdens deze dag leer je van vier energieke experts in verschillende interactieve workshops hoe techniek jou slimmer laat samenwerken. En hoe kunstmatige intelligentie jouw manier van werken gaat veranderen. Je leert wat privacy en veiligheid betekent voor jouw werk als ondersteuner en krijgt een demonstratie van de laatste apps en gadgets die je werk makkelijker en leuker maken!

Meer weten over POWER maximaal digitaal of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je in via cmweb.nl/maximaaldigitaal.