Agility in Financial Reporting and Consolidation

Agility in Financial Reporting and Consolidation

Onderzoek toont aan dat een significante hoeveelheid organisaties nog niet de automatiseringssystemen voor rapportageprocessen goed op orde heeft. Een veel gehoorde reden is gebrek aan tijd en geld om de noodzakelijke transformatie tot stand te brengen. Deze whitepaper behandelt de mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van organisaties in het rapportageproces. De volgende onderwerpen worden onder andere besproken:  The

Onderzoek toont aan dat een significante hoeveelheid organisaties nog niet de automatiseringssystemen voor rapportageprocessen goed op orde heeft. Een veel gehoorde reden is gebrek aan tijd en geld om de noodzakelijke transformatie tot stand te brengen. Deze whitepaper behandelt de mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van organisaties in het rapportageproces.

De volgende onderwerpen worden onder andere besproken:

  • The state of financial reporting
  • R2R (record-to-report) investment redirected
  • The month end mountain
  • Mid-sized consolidations face the biggest challenge
  • Transformational leaders outperform

Wilt u meer te weten komen over de uitdagingen en mogelijke oplossingen om rapportageprocessen significant te versnellen en effiënter in te richten? Vul dan uw gegevens in en vraag de gratis download op. Deze download is alleen beschikbaar in het Engels.