Gezocht: betrokken financials voor onze lezersraad

Gezocht: betrokken financials voor onze lezersraad

Ben jij die financial die altijd alles wil weten wat er in zijn/haar vakgebied speelt en deze kennis graag uitdraagt? Dan is ControllersMagazine op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

Een plek in onze lezersraad. Dit is jouw kans om als finance professional actief betrokken te zijn bij CMweb/ControllersMagazine en je stem te laten horen. Je kunt je mening geven over onderwerpen binnen je werkveld en sparren met andere finance professionals. Je krijgt een digitaal abonnement op CMweb.nl en ControllersMagazine. Het magazine wordt acht keer per jaar bij je thuisbezorgd.

Wat willen wij?

CMweb/ControllersMagazine beschikt over een netwerk van professionals dat weet wat er speelt binnen finance. Dit willen we uitbreiden. Het doel is om nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de lezer.

Wat vragen wij?

CMweb/ControllersMagazine wil in contact komen met betrokken mensen die actief zijn als financieel professional en die willen meedenken over artikelen en onderwerpen waarover de redactie schrijft. We leggen onderwerpen via de mail of app voor en een à twee keer per jaar organiseren we een lezersraad op het hoofdkantoor in Zeist. Natuurlijk kun je proactief ook suggesties of kwesties sturen.

Interesse?

Ben jij een betrokken financial die actief deel wil uitmaken van CMweb/ControllersMagazine? Stuur jouw gegevens en motivatie naar onze hoofdredacteur: anjajalink@VMNmedia.nl.

Lees meer over