Executives nu ook op CMweb

Executives nu ook op CMweb

ExecutiveFinance.nl is verhuisd. Je vindt je vertrouwde nieuws en inspiratie vanaf nu op CMweb. Zodat je op één plek terecht kunt voor alle informatie voor je hele financeteam.

CM: Executive

Zoek je specifiek diepgang in finance? Visie, inspiratie en opinie in strategie en management? Dan kun je ervoor kiezen om rechtstreeks naar CMweb.nl/Executive te navigeren. Maar uiteraard ben je van harte welkom om ook de andere, meer praktische artikelen te lezen en te delen met je financeteam.

CM: Executive Nieuwsbrief

Je abonnement op de gratis nieuwsbrief Executive Finance wordt vanzelf voortgezet. Je ontvangt vanaf vandaag om de twee weken je vertrouwde nieuwsbrief onder de naam CM: Executive.

Voor het hele finance team

Op CMweb.nl kun je straks terecht met je hele financeteam: van interviews met enthousiaste young financials tot inspirerende visie-interviews met cfo’s, van het laatste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving en digitalisering, tot praktische checklists en stappenplannen over hoe daarmee om te gaan, van opinies tot vacatures. En nog veel meer.

We zien je graag terug op onze nieuwe stek!

Lees meer over